OKTATECH

Nehruova 64 - lokal 1

Servis: Nehruova 64 - lokal 1
Tel: 011/412-70-44 , 064/113-94-98

TR: 355-1133044-70 - VOJVOĐANSKA BANKA A.D. BEOGRAD - PIB: 106212168
PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I SERVISIRANJE PROCESNE OPREME

homeo namausluge


Prodaja


masina za čišćenjeCOMACVodeći evropski proizvođač opreme za profesionalno čišćenje. Obezbeđen servis i rezervni delovi.Garancija 24 meseca.


santoemmaSve mašine su aktuelni modeli i iz regularnog proizvodnog programa italijanskog proizvođača SANTOEMMA. Na sve mašine dajemo garanciju od 24 meseca.


prodaja mašina za čišćenjeU ponudi imamo veliki broj mašina iz programa renomiranih proizvođača SANTOEMMA, COMAC, NILFISK i NSS. Naša ponuda pokriva kompletnu liniju profesionalnih industrijskih mašina za čišćenje podova kao i mašine za čišćenje unutrašnjosti automobila i tepiha. Sve mašine su potpuno nove sa garancijom od 24 meseci i obezbeđenim servisom u sklopu naše firme.

Uređaje koje trenutno nemamo na lageru isporučujemo u najkraćem mogućem roku. U cenu su uračunati i transportni troškovi za područje grada Beograda. Isporuku izvan grada organizujemo našim teretnim vozilom.


prodaja remontovane opremeU ponudi imamo i nekoliko mašina na kojima je urađen generalni remont čime su sve njihove operativne karakteristike vraćene na fabrički nivo. Garancija na ove mašine je 6 meseci i odnosi se na sve njene funkcionalne delove.

Remont letvi


servo upeavljača

Servo pumpe


servis remont

Održavanje


masina za čišćenje

Prodaja


masina za čišćenje

Hidraulika


Servis rampi , presa

Medicinska oprema


Medicinska oprema
Izrada sajtova