OKTATECH

Nehruova 64 - lokal 1

Servis: Nehruova 64 - lokal 1
Tel: 011/412-70-44 , 064/113-94-98

TR: 355-1133044-70 - VOJVOĐANSKA BANKA A.D. BEOGRAD - PIB: 106212168
PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I SERVISIRANJE PROCESNE OPREME

homeo namausluge


Održavanje


masina za čišćenjeServis mašina za industrisko čišćenje podovaVišegodišnje iskustvo u održavanju profesionalnih mašina za čišćenje dalo nam je privilegiju da na našu referencnu listu stavimo preduzeća kao što su COCA-COLA, IDEA, METRO, INTER-EX, MAXI- DELHAIZE, Å ABAÄŒKA MLEKARA, ROBNE KUĆE BEOGRAD, KIKA kao i mnoge druge.

Profesionalna oprema, visokoobrazovani kadar, lager rezervnih delova kao i pokretna radionica omogućili su višegodišnju saradnju sa zahtevnim klijentima. U roku od 24 sata otkljanjamo defekte opreme na području Srbije.


Comac-mašine za čišćenjeZa ovaj poznati svetski brend posedujemo preko 1500 rezervnih delova pa samim tim možemo Vašim zahtevima odgovoriti u rekordnom roku.


Koje brendove mašina servisiramo?Naša firma je generalni serviser NSS-a i NILFISK ADVANCE opreme za Srbiju, a servisiramo i COMAC, COLUMBOS ,SANTOEMMU, FLORENTINI,FIMAP kao i mnoge druge brendove.


mašina pre remontaNa datom primeru ćete videti i estetsku razliku pre remonta mašina i posle remonta.


mašina posle remontaNaravno da je akcenat stavljen na funkcionalnu ispravnost mašine ali mi ne zapostavljamo ni estetiku.


coca-cola mašina za čišćenje podovaIzgled mašine pre remonta.Starost mašine 2 godine, 10.000 m2 čišćenja poda svaki dan.


coca cola mašina za pranje podovaNa istaknutim fotografijama vidi se učinak naj savremenije metode osvežavanja plastike.Ova tehnolgija nam omogućava da Vaša mašina posle remonta izgleda kao nova.Imamo mogućnost izvlačenja ogrebotina i svođenje njihove vidljivosti na minimum.

Zašto je ovo bitno?

Zato što pored tehničke ispravnosti mašine rejtingu vaše firme doprinosi i vizuelni efekat koji će mašina pružiti na terenu.Prljave,oguljene mašine direktno se povezuju sa neozbiljnošću i nemarnošću.


Zašto odabrati baš nas?U saradnji sa našom firmom možete napraviti velike uštede jer dosta delova mašina za čišćenje možemo remontovati (reduktori pogona,reduktori četki,motori...).Na remontovane delove dajemo garanciju od 12 meseci.Primer:reduktor pogona sa motorom C 85 cena novog 1800e. cena remontovanog 500e.Na ovom primeru vidite kolike se uštede mogu napraviti bez uticaja na kvalitet rada mašina.


Mašinski parkPosedujemo opremu renomiranih svetskih proizvođača kojom možemo odgovoriti na sve zahteve klijenata.

Remont letvi


servo upeavljača

Servo pumpe


servis remont

Održavanje


masina za čišćenje

Prodaja


masina za čišćenje

Hidraulika


Servis rampi , presa

Medicinska oprema


Medicinska oprema
Izrada sajtova