OKTATECH

Nehruova 64 - lokal 1

Servis: Nehruova 64 - lokal 1
Tel: 011/412-70-44 , 064/113-94-98

TR: 355-1133044-70 - VOJVOĐANSKA BANKA A.D. BEOGRAD - PIB: 106212168
PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I SERVISIRANJE PROCESNE OPREME

homeo namausluge


Servo pumpe


servis remontServo pumpe - generalni remontGeneralni remont servo pumpi podrazumeva vraćanje svih parametara na fabričke. Proces remonta pumpe: rasklapanje, zamena zaptivnih elementa, ležajeva, peskiranje i farbanje. Nakon sklapanja pumpe podvrgavamo testovima na probnom stolu (pritisak-temperatura).
Na lageru imamo remontovane pumpe ali možemo remontovati i vašu servo pumpu u toku radnog dana.Vašu pumpu možete poslati brzom poštom i po remontu vam je vraćamo.Garancija na naše radove je 12 meseci.Mašine za čišćenje


servo pumpe - staro za remontovanoU naš servis možete doneti vašu staru pumpu, a dobiti remontovanu ili vam je možemo isporučiti u servis po vašem zahtevu,a preuzeti vašu.
Ovako možete napraviti veliku uštedu vremena i sebi i vašem majstoru.


električne servo pumpeU našoj servisnoj ponudi nudimo i remont električnih servo pumpi.Kod električnih servo pumpi se pored remonta hidrauličnog dela pumpe radi i remont elektro-motornog dela,menjaju se četkice ,ležajevi i po potrebi radi viklovanje motora.Pumpa se po remontu testira na probnom stolu (pritisak ulja,amperaža..)Garancija na naše radove je 12 meseci.


Remont elektronskih servo pumpiRemont elektronskih tj. progresivnih servo pumpi , podrazumeva kako remot mehaničkog sklopa tako i zamenu procesorskih-kontrolera,otpornika,blokova napajanja itd.


Corteco setovi za remontPri remontu pumpi koristimo originalne Corteco setove za reparaciju koji pored gumica sadrže i hight temp semeringe visoke izdržljivosti.Pored njih ugrađujemo i KOYO ležajeve(Japan) za prvu ugradnju.


dijagnostikaEdoskopskom dijagnostičkom metodom možemo utvrditi stepen oštećenja i na teško dostupnim mestima.Kod servo pumpi veoma važno je utvrditi da li postoje oštećenja u samom ležištu regulatora pritiska.


Mašinsko pranje delovaPranje delova Vašeg sero uredjaja uradićemo pomoću naj savremenije MAGET opreme.


Lager lista servo pumpi


Ispiranje sistema posle remontaVrlo je bitno da se hdraulični sistem ispere posle remonta servo letve ili pumpe.Često mehaničari naprave grešku tako što sam hdraulični sistem ne isperu.Pri oštećenju servo letve ili pumpe često dolazi do stvaranja metalnih ili gumenih opiljaka u sistemu što može prouzrokovati smetnje pri radu ovog sistema ili ponovna oštećenja.


Utvrđivanje kvara bez majstoraZa osnovnu defektažu kvara na servo pumpi volana ne morate ići kod majstora već je možete uraditi i sami.Jedan od prvih pokazatelja neispravnosti servo pumpe je taj da se pri motanju volana levo-desno javlja zujanje.Ovo je slučaj kada dođe do nedostatka ulja u servo sistemu ali se može javiti i usled oštećenja regulatora pritiska,o ringova ,tela pumpe itd.Ako se zujanje javlja i dok volan miruje a imate ulja u sistemu u pitanju je ležaj servo pumpe. Sve ovo naravno uz curenje ulja direktno iz pumpe (sa prednje strane ispod remenice ili zadnje strane na deklu) su pokazatelji da pumpu treba remontovati.Vrlo je važno da ako ostanete bez ulja isto dolijete jer u suprotnom može doći do trajnog oštećenja frikcionih površina, impelera i ostalih delova pumpe .Do ovakvih kvarova može doći zato što je servo ule i flujid za prenos energije i tečnost za podmazivanje i hlađenje servo pumpe.Servo ulje se menja jer kao i svako drugo ulje usled starenja i mehaničkih delovanja izgubi svoja svojstva.Preporuka za zamenu ulja je od 30.000 do 50.000 Km. u zavisnosti od proizvođača.

Remont letvi


servo upeavljača

Servo pumpe


servis remont

Održavanje


masina za čišćenje

Prodaja


masina za čišćenje

Hidraulika


Servis rampi , presa

Medicinska oprema


Medicinska oprema
Izrada sajtova