OKTATECH

Nehruova 64 - lokal 1

Servis: Nehruova 64 - lokal 1
Tel: 011/412-70-44 , 064/113-94-98

TR: 355-1133044-70 - VOJVOĐANSKA BANKA A.D. BEOGRAD - PIB: 106212168
PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I SERVISIRANJE PROCESNE OPREME


homeo namausluge


Remont letvi


Remont letviremont servo letviGeneralni remont servo letve podrazumeva kompletnu zamenu zaptivnih segmenata. Takođe se menjaju i prstenovi razvodnika kao i prsten klipnjače. Svaka servo letva se posle remonta testira na probnom stolu (protok,pritisak..) Na izvedene radove dajemo garanciju od 12 meseci.

Da bi našim klijentima izašli u susret nudimo i mogućnost zamene staro za novo ili kupovinu remontovane u slučaju težeg oštećenja vaše servo letve. Cena naše usluge varira od 100 eur. do 220 eur. u dinarskoj protivvrednosti i zavisi od modela kao i od toga da li želite da letvu peskiramo i ofarbamo. Posebne povoljnosti nudimo servisima.


Bezbednost na prvom mestuZašto je bitno da vaša servo letva volana bude vraćena u fabrički standard?Zato što jedino u tom slučaju je bezbedna za upotrebu.

Mnogo ljudi zaboravlja da ovim uređajem upravljate vozilom,tako da svako odstupanje od parametara može biti fatalno.Posle završenog remonta servo letvu priključujemo na probni sto na kome pored testiranja curenja , merenja protoka , pritiska vršimo i potrebna štelovanja.Servo letva ima specifičan sistem otvaranja razvodnika torzionom oprugom tako da je od velike važnosti da sama uložena sila za otvaranje razvodnika nebude veća od dozvoljene.Ako podešavanja nisu u dozvoljenim odstupanjima može doći do pucanja torzione opruge,blokade volana,dobijanja "kontra volana" ....

Pre nego što se odlučite za remont Vašeg servo uređaja dobro razmislite kome ćete poveriti vašu bezbednost.


Mašinsko pranje delovaPranje delova Vašeg sero uredjaja uradićemo pomoću naj savremenije MAGET opreme.


Kontrola kvaliteta endoskopomPored kvalitetnih materijala i visokokvalifikovane ekipe u servisu akcenat stavljamo na kontrolu kvaliteta. Kontrolu teško dostupnih delova sistema vršimo endoskopskom tehnikom.Ovom metodom možemo ustanoviti kako stanje ležišta semeringa,cilindra tako i stanje semeringa posle montaže.Ako uočimo neke nedostatke iste možemo snimiti ili fotografisati radi dalje analize.


Lager servo letviU prilogu možete i vizuelno videte deo našeg lagera.


Kako možete sami utvrditi kvar na servo letviZa osnovnu defektažu kvara na servo letvi volana ne morate ići kod majstora već je možete uraditi i sami.Jedan od prvih pokazatelja neispravnosti servo uređaja je taj da se pri prelasku preko neravnina javlja lupkanje.Ovo je slučaj kada dođe do oštećenja čaura koje vode osovinu servo letve.Ovaj kvar je prvi pokazetelj da bi servo letva mogla ubrzo da procuri,što može biti veoma neprijatno i skupo pogotovu ako se desi na putu.Kada u sistemu servo uređaja nedostaje ulje i posle dolivanja to je znak da je procurela servo letva ,pumpa ili da je došlo do defekta creva.Creva možemo isključiti vizuelnim pregledom kao i pumpu jer ako je problem u njima dolazi do direktnog vlaženja i curenja,ostavljanja fleka ispod auta itd.U slucaju da nije u pitanju ni pumpa ni creva ne treba biti strućnjak da bi se zaključilo da je došlo do kvara na servo letvi.Često zbunjuje što nema vidljivog isticanja ulja ali to je zbog toga što se ulje zadržava u manžetnama servo letve.U ovom slučaju pri skidanju manžetni sa servo letve dolazi do isticanja ulja koje tu ne sme da se nalazi i to je potvrda da su semerinzi servo letve penetrirani.U svakom od ovih slučajeva potrebno je izvršiti remont servo letve.

Remont letvi


Remont letvi

Servo pumpe


Servo pumpe

Održavanje


Održavanje

Prodaja


Prodaja

Recikalaza


Recikalaza

Medicinska oprema


Medicinska oprema
Izrada sajtova